Ves directament al contingut Selecciona idioma / Select your language

La ciutat que volem

El passat mes de desembre es va obrir el tràfic a la nova redona d'accés al barri del Llombo. Després de reunions amb diferents representants del barri es va decidir reajustar les direccions d'acord amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d'Ontinyent (PMUS).

És per això, que se sotmet a consulta del veïnat la possible modificació de les direccions de circulació de l'avinguda Comte Torrefiel.

Resultats

Votació
5 - 7
febrer

Què es votarà?

Es podrà votar 1 de les 2 propostes plantejades.

Qui pot participar?

Podran participar en aquest procés aquelles persones majors de 16 anys empadronades al barri del Llombo.

On es participa?

Per tal de facilitar la participació del veïnat, es podrà manifestar el parer de cadascú a les següents instal·lacions municipals:

  • Ajuntament
  • Centre Cívic El Llombo

L’Ajuntament facilitarà paperetes als votants en cada una de les seus.

Es podrà votar per internet?

Es podrà votar mitjançant una plataforma d’internet i amb un sistema de votació telemàtic accessible des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. Per cada línea IP es podran efectuar 3 votacions. A la web www.ontinyentparticipa.es, s’haurà d’introduir prèviament el DNI a la casella que s’indique. Aquelles persones que descobrisquen que algú ha suplantat la seua identitat o vullguen rectificar el seu vot, podran dirigir-se a qualsevol dels punts de votació ubicats als edificis municipals i demanar a la persona encarregada l’anul·lació del vot emès i la voluntat de tornar a votar, presentant el seu DNI.

Inici i final de la votació.

S’ha establert un període de votació que començarà, via internet, a les 00h del dia 5 de febrer de 2019 i conclourà el dia 7 de febrer. Físicament es podrà votar des del dia 5 al dia 7 de febrer a les seus habilitades, dins del seu horari d’obertura.

Resultat de la votació.

El resultat de la votació es farà públic a la web www.ontinyentparticipa.es només concloga el període de votació, el dia 7 de febrer, tot i que els resultats oficials es donaran a conéixer el dia 8 de febrer.

#OntinyentParticipa

Com vam començar

Durant Ontinyent Participa 2014 es van realitzar més de 100 propostes ciutadanes amb un pressupost inicial de 350.000€ que es va ampliar a 412.000€.

Després de l'aprovació dels projectes, 5.172 persones votaren i decidiren:

  • Camins Segurs a l'Institut de Secundària l'Estació.
  • La il·luminació de part de la ruta perimetral coneguda com a ruta del colesterol.
  • L'adequació dels vestidors del poliesportiu municipal.
  • La rehabilitació del pati de l'Escola d'Adults EPA Sant Carles.
  • L'adequació per a habitatge social d'un edifici municipal al Carrer Trinitat.

30 ajuntaments de tota Espanya estan interessats en aquest model de participació ciutadana.